Top
indoor-portrait-two-happy-best-friends-sisters-women-wearing-trendy-black-white-clothes-pink-hairs-hugs-smiling-exited-emotions-hipster-style (1)

Вицови за мажите кои ги измислиле жените

Одредена доза на хумор секогаш е добродојдена. Иако најчести теми за шеги се русокоси, свекрви или општо за жените, во продолжение ќе прочитате неколку вицови за мажи кои ги измислиле жени. Тие немаат навредлива содржина, а ќе донесат насмевка на вашето лице.

- Немојте да мислите дека можете нешто да промените кај мажот, освен ако носи пелени.
- Секогаш избирајте помлади мажи. Мажите и онака не созреваат.
- Не е вистина дека жените прават будали од мажите. Повеќето мажи може да се пофалат со мотото „Направи сам“.
- Што имаат заедничко годишнината од брак и шолјата во тоалетот? Мажите секогаш ги промашуваат.
- Кој е единствениот начин мажот да го запамети датумот од годишнината на бракот? Венчајте се на неговиот роденден.
- Ако мажите имаа циклус ќе се фалеа со големината на тампонот.Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *