Top
candice-swanepoel-iLike-mk

Типови на жени по кои мажите „губат“ глава

Сигурно веќе знаете, за вкусови не се дискутира, но сепак постојат одредени типови девојки кои според сите мажи се посакувани.

ЗАВОДЛИВА БЛОНДИНКА
Овој тип на жени се водат со мотото „Животот е убав! Јас ќе уживам во него и воопшто не ме интересира што мислат другите.“, а тоа им делува мистериозно на мажите.  Голем број мажи буквално „паѓаат“ на блондинки.

ЖЕНА ОД ВИСОКА КЛАСА
Умерена и убава жена, интелигентна, со добри манири и однесување, во која има одредена доза на мистерија. Мажите сакаат отмени дами.

ШАРМАНТНА ЛУДОСТ
Таа не ужива да го покани момчето во театар, тука на пиво во некој бар, забавна е, отворена, кажува шеги и се смее од срце. Многу мажи „паѓаат“ на вакви жени и се вљубуваат бескрајно во нив.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *