Top
ljubomora

Teнка е линијата помеѓу љубов и љубомора

Постојано, непрекинато вртење на телефон и пишување пораки, проверувaње каде сте и со кого, во почетокот може да изгледа како показател за љубов, но токму овие показатели велат дека момчето со кого имате работа има голема потреба да ве контролира. Понекогаш е тешко да се сфати дека станува збор за контрола, и ако ја препознаете вашата врска во овие работи, таа дефинитивно нема никаква врска со љубов.

• Секогаш критикува и се лути кога некаде одите без него.
• Сака да му го јавите секој ваш чекор.
• Очекува да му дозволите да ви ги чита пораките и да ви го контролира секој повик.
• Без најава се појавува на врата или некаде каде што сте излезени.
• Се лути кога нема да му се јавите или веднаш да му одговорите на неговиот повик.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>