Top
baknez

Што се случува со мажите кога ќе најдат вистинската?

Вистинскиот маж на жената од соништата и дарува љубов, почит и поддршка, а се одрекува од одредени навики што го спречуваат во тоа. Со тоа не губи, туку добива среќа и убави односи со својата партнерка. Секој вистински маж се одрекува од неколку работи кога ќе ја најде вистинската.

  • Го намалуваат егото – машкото его е најголемо во 20-те години од нивниот живот, но треба и да остане таму.
  • Не мислат дека секогаш во право – стануваат флексибилни и подготвени за компромис.
  • Стануваат зрели – сакаат да станат успешни и се однесуваат зрело.
  • Долгорочно размислуваат – во младоста живеат за моментот, но кога се со вистинската жена, веднаш кројат животни и долгорочни цели.
  • Се збогуваат со лоши навики – можеби претходно пиеле многу и не се грижеле за своето здравје, трошеле пари на глупости и постојано биле во минус во младите години, но сега со вистинската се стабилни и одговорно трошат.

 
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>