Top
Совети со кои гарантирано ќе го заведете

Совети со кои гарантирано ќе го заведете

Колку пати сте се нашле во ситуација да вложувате многу време и труд за да го привлечете вниманието на момчето кое ви се допаѓа? Некојпат тој труд и не вродил со позитивен резултат.

Бидете сигурни дека постојат неколку ситни, но доволно моќни тактики со кои ќе го заведете.

  • Секогаш бидете сигурни во себе, своето однесување и својот изглед
  • Прифатете го таков како што е и не се обидувајте да го промените
  • Бидете коректни и добронамерни
  • Покажете му дека знаете да бидете и строга девојка кога тоа е потребно
  • Изненадете го со вечера која вие ќе ја подготвите
  • Не бидете љубоморниОставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *