Top
ljuboven_par

Паровите со ист карактер не остануваат заедно

Различните луѓе се привлекуваат и остануваат заедно. Но, за разлика од нив сличните едноставно не можат да останат заедно од неколку причини.

Паровите со ист карактер имаат исто размислување
За разлика од паровите кои размислуваат различно, оние со исто мислење не остануваат заедно бидејќи им снемува разговор.

Паровите со ист карактер имаат исти реакции
Без разлика дали се работи за лоши или добри, реакциите на двајцата партнери се секогаш исти и предвидливи еден за друг, а тоа може да стане монотоно и да ја уништи врската.

Паровите со ист карактер имаат исто секојдневие
Имаат исто хоби, исти планови за излегување, на ист начин го користат слободното време, едноставно имаат исто секојдневие, па поради тоа не можат да си кажат ништо интересно што правеле во текот на денот кога не биле заедно.

Паровите со ист карактер се исти
Се лутат за исти работи, се фрустрираат од исти ситници, не ги сакаат истите типови на луѓе, исто пристапуваат на конфликт, исто се однесуваат со останатите луѓе, тие се како сијамски близнаци. Тоа им станува на двајцата досадно со тек на време бидејќи се исти.

Паровите со ист карактер кога ќе се разделат не си даваат шанса никогаш повторно
Тие никогаш нема да соберат храброст да си дадат нова шанса еден на друг бидејќи имаат иста гордост која не планираат да си ја погазат.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>