Top
sreken_par

Особини со кои ќе го освоите секој маж

Постојат нешта кои мажите ги бараат во една жена, а немаат никаква врска со изгледот.

Самодоверба
Не како изгледате, туку како се носите со она што го поседувате.

Добра душа
Добрата мисла и душа се секогаш привлечни.

Внимание
Истражувањата покажуваат дека се повеќе и повеќе размислуваме за себе, а вниманието кон другите станува ретка појава.

Чувство за хумор
Особено ако можете да се смеете на своја сметка.

Добра комуникација
Сѐ повеќе и повеќе мажи (и жени) се жалат дека им недостига добра комуникација. Ако едно момче ужива во разговор со вас, тоа ќе влијае позитивно врз него.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *