Top
Ljuboven-par

Нешта кои мудрата жена нема да ги побара од својот маж

Во секоја врска, мора да има компромиси и многу е важно жената да не бара постојано некакви промени кај својот партнер.

Таа не бара од него да ги прифати нејзините хоби или интереси
За вас двајца најважно е да споделувате љубов и почит еден кон друг, а се друго е неважно. Ако отсекогаш сте сонувале да одите да танцувате со вашиот партнер, но тој едноставно не е таков тип, тоа не значи дека треба да се откажете од танцувањето. Исто така, никогаш не го присилувајте да го прави она што не му се допаѓа.

Таа не сака нејзиниот маж да се промени
Таа не сака нејзиниот маж да ја смени работата или да се откаже од своето хоби за да поминува повеќе време со неа. Интелигентната жена знае дека она што го прави, она што го прави е составен дел од неговата личност. Таа работа, хоби или пријатели се негов составен дел, исто како и неговата љубов кон неа.

Не барајте од него да ги игнорира другите жени
Факт е дека мажите имаат очи. Тој, се разбира, ќе забележи дека има и други жени кои се убави и уредни, и тоа е сосема во ред, се додека не флертува со други жени.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>