Top
sreken_par

Нешта кои ги прават среќните парови

Некои парови секогаш изгледаат како да се многу среќни заедно, а зад нивната среќа покрај љубовта, се кријат многу едноставни три работи.

Не се споредуваат
Најважна работа во врската на среќните парови е што ним им е потполно сеедно што прават сите други во својата врска. Луѓето кои се во среќна врска не се занимаваат со туѓите односи, туку работат на своите.

Не се фалат
Некои парови мораат да имаат публика за својата врска, а среќните парови знаат дека тоа ништо не значи. Секако, нема да кријат колку се сакаат пред другите луѓе, но нема ни да го откријат секој детал од нивната врска на социјалните мрежи.

Се караат
Среќните парови караницата ја сфаќаат како можност да го подобрат својот однос – се расправаат конструктивно и од секоја расправија учат по нешто ново и вредно.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>