Top

Најчести проблеми на паровите

Понекогаш љубовните врски меѓу двајца луѓе можат да бидат доста предизвикувачки и бараат напор и работа за да се одржи врската здрава и искрена. Брачниот советник Рејчел Сасмантврди дека постојат три проблеми со кои повеќето парови се соочуваат, но кои се решаваат со взаемна соработка.

• Сексуалните инстикти не се совпаѓаат
• Страста во врската се намалила, или веќе ја нема
• Сфаќате дека спротивностите баш и не се привлекуваат

Таа тврди дека овие проблеми може да се надминат, но потребна е голема желба од двете страни. Внимание, квалитетно и забавно поминато време заедно, разбирање и труд се задолжителни.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>