Top
ne-se-javuva

Најчести причини зошто тој не се јавува?

Ако понекогаш се прашувате зошто партнерот не ви се јавува, прочитајте ги најчестите 4 причини за тоа.

Не е тип кој често се допишува
Постојат такви на кои им е помило да зборуваат, отколку да пишуваат пораки. Ако и вашиот партнер е таков, обратете внимание дали редовно ве бара или сепак не му е грижа.

Се плаши да не влезе во маратон од пораки
Понекогаш луѓето се наоѓаат на сред важна работа, така што тие едноставно не сакаат да одговорат, плашејќи се дека ќе добијат долгометражни СМС пораки. Затоа, бидете кратки и јасни, а долгите разговори чувајте ги за во живо.

Тој е заинтересиран за вас само повремено
Има денови и ноќи кога се допишувате по пет часа, а потоа како да паднал во црна дупка. Една од причините за ваквото однесување е тоа што ве третира како повремена девојка, а не за сериозна партнерка.

Многу е зафатен
Успешните луѓе имаат навистина бурен живот. Но, тоа не значи дека се толку многу зафатени што немаат време да комуницираат. Или барем да испратат emoji.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>