Top
bradest_mazh

Кои физички карактеристики ги привлекуваат жените?

Жените најмногу ги привлекува кај мажите смислата за хумор и љубезноста, барем кога станува збор за карактерните црти.

Кога станува збор за физички карактеристики, повеќето жени „паѓаат“ на нивните мускули. Мускулестите мажи имале повеќе партнери.

Едно истражување спроведено во Австралија покажа дека мажите се попривлечни за жените кои имаат умерено густа брада затоа што е поврзана со мажественост, доминација. Жените исто така ги привлекуваат мажите со изразена вилица и длабок глас.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *