Top
neodoliv-mazh

Карактеристики на неодоливите мажи

Еден маж може да биде толку многу силен за да помести планини, неверојатно убав или екстремно згоден, но доколку нема барем неколку од овие карактеристики, тогаш залудно е сѐ.

Самодоверба
Маж кој нема самодоверба е осуден на пропаст, а неговата душа секогаш ќе биде љубоморна.

Ранливост
Има нешто прекрасно во мажите кои и колку да се силно, признаваат дела плачат. Сепак и тие се само луѓе со куп емоции!

Искреност
Искреноста е нешто најскапо. Мажите што се прават нешто што не се можат да бидат неодоливи ама само за кратко време.

Интелект
Залудно е згоден, ако не чита книги, ако нема ставови, не знае да направи муабет и се глупира наоколу.

Смисла за хумор
Оваа карактеристика ги прави мажите толку прекрасни. Особено ако знаат да се шегуваат и на своја сметка.

Хуманост
Мажите кои се скржави не можат да бидат добри. Мажите кои се несебични и кои и последното парче леб ќе го поделат со оној што нема се прекрасни.

Сочувствителност
На секоја жена и треба маж кој разбира, слуша и сочувствува.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>