Top
vidovi-seks

Каков секс ви одговара?

Постојат многу видови на секс, кои во најголем број случаи вклучуваат и силни емоции. Кога еднаш ќе поврзете емоциите и разните видови на интимност ќе сфатите колку многу сексот може да ве поврзе.

Секс под светлина
Најголем дел од првите интимни средби се случуваат во доцните часови, а понекогаш е алкохолот го потпомогнал сето тоа. Доколку после првиот секс и двајцата почувствувате привлечност, особено после моментот кога сте се сретнале преку ден, тогаш тоа е вистинска интимност.

Секс среде ноќ
На паровите кои се компатибилни сигурно барем еднаш им се случило да се разбудат среде ноќ, да не можат да одолеат на страста и потоа може сè да биде готово за 5 минути. Но, после тоа задоволно заспиваат, а моментот штом им се случил ноќта им носи насмевка во текот на целиот следен ден.

Опуштен секс
Опуштен секс е оној секс што се случува кога многу добро се познавате еден со друг, ги знаете сите движења и што точно треба да направите за двајцата да бидете задоволни.

Тивок секс
Паровите кои имаат деца многу добро знаат што значи тивок секс, но и тој има свои предности. На тој начин ќе научите малку поинаку да комуницирате со својот партнер и ќе пткриете некои други вештини, допири и чувства.

Целодневен секс
Не баш цел ден, но ова е оној секс кога цел ден не излегувате од постелата. Во ваков ден ќе се чувствувате многу поблиски од кога и да било токму поради интимноста која сте ја имале во текот на целиот ден.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *