Top
sreken-par

Како се однесуваат зрелите мажи?

Многу од врските завршуваат поради разлики во созреаноста. Едниот партнер може да планира и цели кон заедничка иднина, а другиот може да биде повеќе загрижен за купување на нова видео игра или наоѓање на нова комбинација облека за следниот викенд. Зрелоста доаѓа на различни години кај секого.

• Зрелиот маж не избегнува проблеми, туку ги решава.
• Зрелиот маж не критикува.
• Зрелиот маж не се плаши да ги покаже своите емоции.
• Зрелиот маж ќе ве почтува и чува.
• Зрелиот маж нема да дозволи да се чувствувате непосакувано.
• Зрелиот маж има здрав однос со својата мајка.
• релиот маж ја планира иднината.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *