Top
Close up of a sexy couple kissing and playing in bed.

Како да знаете дека некој неодамна имал секс?

Многу научници се согласуваат дека телото дава сигнали дали во скоро време сте имале секс. Само малку е доволно да се препознае дека неодамна сте уживале во секс, а ќе ве откријат следниве знаци.

Треперење
Треперење и забрзано дишење се доволен знак дека неодамна сте имале секс, бидејќи е потребно време за тие да се вратат во нормален тек.

Сјај на лицето
Женското тело ослободува огромно количесто естроген после сексот, што резултира со сјај во очите и чиста, блескава кожа. Со бакнување при водење љубов усните поцрвенуваат. Овие сигнали едноставно не можат да скријат што се случувало претходно.

Малиот прст на левата нога
Сексологот Трејси Кокс, вели дека доколку малиот прст на левата нога е поцрвен од другите прсти, личноста неодамна имала оргазам, бидејќи токму тој прст го преставува сексот. Овој знам многу полесно ќе го забележите во лето.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *