Top
lazgo

Фрази кои ги користат мажите кога лажат

Во одредени моменти не сме свесни дека партнерот со нас игра вистинска игра. Кога сакаат да освојат некоја жена, тие не бираат средства, важно им е само да направат се за дојдат до целната линија. Кога се обидуваат да ја изменат и да ја сокријат вистината, тие користат неколку конвенционални фрази.

Тоа е отприлика сè
Зборот отприлика и тоа како говори дека тоа навистина не е сè. Мажите често ја користат оваа фраза затоа што се обидуваат да прочитаат некои детали на вашето лице во моментот. Ако ја препознаете оваа фраза на време, исто така ќе знаете како да ја добиете вистината на вистинскиот начин.

Нема докази за тоа
Наместо да се фокусира на она што е вистина, а што не е, тој секогаш ќе дава двосмислена одговори, без конкретни докази за неговата намера. Ова го покажува неговиот однос кон вистината и ви кажува многу за потенцијалниот партнер.

Дали навистина мислиш дека би го сторил тоа?
Секоја жена барем еднаш го фатила мажот како ја лаже и го чула ова изненадено прашање. Одговорот на прашањето со поставување на ново прашање е најчестиот показател дека едно лице нешто премолчува и крие.

Ова се едноставни фрази за да се привлече вашето внимание од неговите постапки и да ги замачка вашите очи, па бидете внимателни и слушајте го секој збор со внимание.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>