Top
dali-ste-stvoreni-eden-za-drug

Дали сте створени еден за друг?

Без оглед на тоа дали и колку сте вљубени еден во друг, никогаш не можете да бидете сигурни во тоа во која мера си одговарате. Прочитајте кои знаци ќе ви помогнат полесно да ја решите дилемата.

 • Му откривате работи кои на никој не му ги кажувате и никогаш не сте ги кажале
 • Му дозволувате да ве види кога сте слаби и кога плачете
 • Го почитувате
 • Имате желба да го запознаете со своите родители
 • Можете да се замислите во иднина со него
 • Не се плашите да го кажете своето мислење, дури и ако тоа е различно од неговото
 • Се смеете кога сте заедно
 • Неверојатно ве привлекува
 • Кога молчите, и сте до него, не се чувствувате непријатно
 • Убаво ви е кога сте заедно
 • Сакате да бидете со него, но не ги заборавате луѓето околу вас
 • Не сте премногу љубоморни
 • Се согласувате на компромис
 • Со него сте подобра личност
 • Тој ве разбира, без разлика што е во прашањеОставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>