Top
par

Дали сте со вистинскиот – маж или момче?

Секоја девојка и жена очекува да сретне партнер кој зае што сака и знае да почитува жена или девојка. Во клучните моменти во животот навистина е потребно покрај себе да имате маж, а не момче.

  • Мажот ги поправа грешките кои ги направил. Момчето само се извинува.

  • Мажот ја почитува вашата невиност. Момчето се води само според неговите нагони.

  • Мажот ве почитува без оглед на сè. Момчето ве почитува кога сака нешто за возврат.

  • Мажот прави сè за да се докаже пред вас. Момчето бара оправдување зошто не направил нешто.

  • Мажот е подготвен за иднината. Момчето живее само во моментот.

  • Мажот се труди да ја добие почитта од вашето семејство. Момчето се обидува да биде популарен во ваша околина.

  • Мажот е сосем сигурен во своите верувања и ставови. Момчето истите ги менува во зависност од девојката со која е во моментот.

  • Мажот има интегритет. Момчето не внимава дали може да ги одржи и исполни ветувањата кои ги дава.

  • Мажот ја користи секоја шанса да научи нешто ново. Момчето мисли дека знае сè.

  • Мажот бара многу повеќе од надворешна убавина. Момчето бара убавина која со гордост ќе ја покаже пред сите свои пријатели.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *