Top
Tri-seks-pozi-iLike-mk

3 пози кои гарантираат заеднички оргазам

Водењето љубов е исклучително страствен чин, кој може да биде незаборавен за двајцата партнери. Ако настапила монотонија во сексот, направете мали промени и пробајте ги овие 3 пози кои гарантираат незаборавен оргазам за двајцата.

На кревет или фотелја
Жената треба да седне на работ на креветот, а стапалата да ѝ бидат на под. Мажот е клекнат пред неа и тој е оној кој го диктира темпото и силата.

На стол
Мажот седи на стол, спуштен и потпрен на задниот дел. Жената е брз него, со рацете се потпира на неговите бутови. Во оваа поза доминира жената и таа го диктира темпото на односот, додека мажот лесно ја подига и спушта држејќи ја за бедрата.

Легнат на грб
Мажот е легнат на кревет, со испружени нозе, лесно раширени. Жената е врз него и свртена е со грб кон неговото лице. Нозете на жената се свиткани во колена, а таа со дланките се потпира на градите на мажот или пак на неговите нозе. И во оваа поза, жената го контролира темпото.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *