Top

Пауза за појадок

Екстра квалитетно видео реализирано со Phantom HD Gold со 1.000 фрејмови во секунда. Целта на авторите е да ја прикажат храната на интересен и необичен начин, но и квалитетот на снимката која успева да ја направи Phantom HD Gold. Фантазија.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>