Top

Впечатлива колекција на црвено вино – Possession

Во чест на православниот празник Св. Трифун, ви претставуваме една елегантна колекција на црвени вина “Possession”. Колекцијата е составена од три различни црвени вина: “Evil Demon – Bloody Shiraz”,”Haunting Ghost – Spoory Cabernet” и “Old Witch – Cursed Pinot Noir”.
Секое вино оди со црно, сјајно пакување кое има облик на ковчег, што додава ексклузивност на оваа серија на вино.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *