Top

Бизнис вино

Несекојдневно шише вино направено специјално за една романска маркетинг агенција. Шишето од обете страни има интегрирано стаклени чаши. Наздравете после успешно завршениот деловен состанок.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>