Top
Svoe-jas

Знак во Зодијакот кој нема свое „ЈАС“

Луѓето родени во овој хороскопски знак се срамежливи, тивки и повлечени. Многу често знаат да подлегнат на влијание од други луѓе. Нив најлесно е да ги убедите да направат нешто добро или лошо.

Невлијателни се и без свое „ЈАС“. Сами за себе не знаат да се грижат. Кога ќе се најдат во лошо друштво и тие се лоши. Непостојани се и секогаш имаат потреба од промени. Кога нешто ќе посакаат тие умеат да направат се за да го добијат. Често пати глумат и се умилкуваат само да ја постигнат целта. Големи фантазери по природа. Поради нивната сензуалност и енергичност тие можат да успеат на секое поле. Близнаците се единствениот знак кој во толкава мера умеат сами себе си да се трансформираат. Но, само кога тие ќе одлучат дека е потребно.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>