Top
Kako-se-menuvase-zenskata-ubavina-vo-izminatite-100-godini-iLike-mk

Женската убавина во изминатите 100 години прикажана во само 1 минута

Погледнете како се менуваше женската убавина од аспект на трендовите за шминка и фризура во изминатите 100 години, од 1910 година до 2010 година.

Во 1-минутното видео ќе видете неколку трансформации на 1 модел.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *