Top
cuvar-brazil-ilike-mk-f

Убав и згоден чувар од Сао Паоло стана интернет сензација

Благодарение на моќта на социјалните мрежи, ова момче стана вистинска интернет сензација. Станува збор за Гилерме Леао, 22-годишен чувар кој работи во метрото во Сао Паоло (Бразил). Неговиот атрактивен изглед мами илјадници женски погледи, а многу од нив застануваат да се поздрават и фотографираат со него. На шега, неговите колеги му доделиле титула „најзгоден чувар во светот“, а тој додава дека моменталната слава му годи бидејќи сака да стане актер.

cuvar-brazil-ilike-mk-002

cuvar-brazil-ilike-mk-003

cuvar-brazil-ilike-mk-004

cuvar-brazil-ilike-mk-005

cuvar-brazil-ilike-mk-006

cuvar-brazil-ilike-mk-007

cuvar-brazil-ilike-mk-008

cuvar-brazil-ilike-mk-009

cuvar-brazil-ilike-mk-010

cuvar-brazil-ilike-mk-011

cuvar-brazil-ilike-mk-012

cuvar-brazil-ilike-mk-013

cuvar-brazil-ilike-mk-014

cuvar-brazil-ilike-mk-015
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *