Top
zena-skorpija

Жените во овој знак имаат неостварливи сексуални апетити

Жената родена во овој хороскопски знак верува дека нема маж кој може да ги задоволи нејзините сексуални желби и апетити. Затоа често ги менува сексуалните партнери, барајќи секогаш нешто “подобро”. Додека љуби еден, веќе се гледа и со друг.

Новите секси игри ги привлекуваат овие жени толку многу што постојано менуваат партнери, предност даваат на квантитет, а не на квалитет.

Овие жени може да се вратат само кај мажот кој успева да ја покори силата на своите особини и да разбуди во неа целосна жена. Тоа е жената Скорпија.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *