Top
Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk

Запознајте го момчето кое планира да пие кафе со сите свои фејсбук пријатели

Мет Кулес од Мелбурн започнал еден интересен и мошне амбициозен проект. Тој планира да испие барем по едно кафе со сите свои фејсбук пријатели, а во моментов неговата фејсбук листа брои 1.088 луѓе. Првата кафе-средба ја реализирал на 3-ти септември 2014 година, а оттогаш се видел со 20-тина луѓе.

28-годишниот Мет вели:

Речиси една година размислував околу оваа моја идеја. Бев скептичен, но наидов на позитивни реакции кај поголемиот број од моите пријатели. Кафе-средбата е начин вистински да запознаеш некоја личност. Според моја проценка, ќе ми бидат потребни 3 години за да се видам со сите луѓе кои ја сочинуваат мојата фејсбук пријателска листа.

И сосем логично, младиот Австралијанец ја овековечува секоја средба со фотографија и пишува по некој збор за личноста со која пиел кафе.

Погледнете мал дел од луѓето со кои досега Мет пиел кафе.

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-002

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-003

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-004

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-005

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-006

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-007

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-008

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-009

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-010

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-011

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-012

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-013

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-014

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-015

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-016

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-017

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-018

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-019

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-020

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-021

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-022

Matt-Kulesza-1000-fb-friends-iLike-mk-023
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>