Top

За убави колачиња и капучино

Илустраторот Меган Херберт има дизајнирано две матрици кој ви овозможуваат да украсите колачиња или капучино со какао, цимет и шеќер во прав. Лесно за употреба, а дава впечатливи резултати. Лајк!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *