Top
zenska ubavina

Во која година од животот се најубави жените?

Велат дека жените не се прашуваат за годините, а многу од нив кога ќе ги запрашате за бројот на години, кажуваат дека имаат помалку. Помладите жени секогаш се во фокусот на вниманието на мажите, но научниците дошле до поинакви резултати.

Имено, девојките не се најубави на почетокот на својата 20-та година. Според голем број истражувања, врвот на женската убавина се достигнува во 29-тата година.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>