Top
Devojka-i-telefon-iLike-mk

Звучи неверојатно, но точно е: Вашиот телефонски број ги открива вашите години

Вашиот телефонски број ги открива вашите години. Да, знаеме дека звучи неверојатно, но точно е!

Следете го упатството и уверете се.

1. Напишете ја последната цифра од вашиот телефонскиот број,

2. Тој број помножете го со 2,

3. Потоа додадете 5,

4. Добиениот резултатот помножете го со 50,

5. Сега, додадете 1764,

6. Од резултатот одземете ја вашата година на раѓање.

На крај добивате троцифрен број.
Првата цифра е последната бројка од вашиот телефонски број. Другите две бројки ја покажуваат вашата возраст.

Функционира нели?! :)
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>