Top
Што ако престанете да спиете?

Што ако престанете да спиете?

Сите знаеме дека за нормално функционирање во текот на еден ден потребни се шест до осум часа убав сон. Ова време кај бебињата е поголемо, додека пак, кај старите луѓе е помало.
Уште едно мошне поучно видео на јутуб каналот AsapSCIENCE, на тема „Што доколку престанеме да спиеме?“.

Погледнете го и нивното претходно видео!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *