Top

Скулптури од книга

Уметникот Jacqueline Rush Lee направил неверојатно убави скулптури од книги. Вакви интересни форми и текстури изработува веќе неколку години. Уверете се сами колку убаво може да се искористи една книга.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *