Top

Симпатичните палавковци

Дали мачките се целосно припитомени е дискутабилно, но се верува дека луѓето чуваат мачиња веќе 2000 години. Мачките дури и кога изведуваат најлесни трикови се интересни, бидејќи за разлика од кучињата кои тоа го прават затоа што се приморани да го научат, ги прават само ако навистина сакаат. Тие можат да научат неверојатни акробации. Сè што ќе научат, го повторуваат повеќе пати. Значи, ако соработува додека ѝ покажувате некое интересно движење, резултатите ќе бидат извонредни.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *