Top
Lisici-Japan-iLike-mk

Зао – Селото со диви лисици во Јапонија

Селото Зао всушност е голем природен парк кој е населен со диви лисици. Во него се ангажирани неколку луѓе кои се грижат за храната на лисиците, нивното здравје, како и хигиената на паркот.

Зао се наоѓа во Јапонија и е вистинска туристичка атракција.

Fox-Village-in-Japan-00

Fox-Village-in-Japan-0

Fox-Village-in-Japan-2

Fox-Village-in-Japan-3

Fox-Village-in-Japan-4

Fox-Village-in-Japan-5

Fox-Village-in-Japan-5b

Fox-Village-in-Japan-6

Fox-Village-in-Japan-7

Fox-Village-in-Japan-8

Fox-Village-in-Japan-10

Fox-Village-in-Japan-11

Fox-Village-in-Japan-12

Fox-Village-in-Japan-15

Fox-Village-in-Japan-16

Fox-Village-in-Japan-19

zao-fox-village-japan-29

zao-fox-village-japan-32
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>