Top

Ручек/вечера во воздухот

Ручек/вечера во воздухот е единствен настан наменет за секој кој сака обичниот оброк да го трансформира во еден магичен момент што ќе остави траен впечаток на неговите гости. Оброкот се одржува на висина од 50 метри и располага со можност да се дружат 22 гости. Овој возбудлив настан, развиен во Белгија, е производ кој нуди ексклузивитет и безбедност. Единственоста на оваа манифестација е причина зошто тоа веќе го работат повеќе од 30 земји.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *