Top

Ритамот на Њујорк

Одлично видео кое го отсликува Њујорк со сета своја енергија и сензибилитет. Режисер е германскиот директор на фотографија Thomas Nöesner, додека пак пост-продукција и продукцијата направи Stereoscreen.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *