Top

Рекламна кампања

Агенцијата DDB Group Singapore креирала една многу паметна кампања за борба против рак на дојката за Breast Cancer Foundation (BCF).


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *