Top
perverzen um

Проверете колку сте перверзни

Од перверзноста на вашиот ум зависи што гледате на оваа фотографија. Само 2% од луѓето успеваат од прва да ја забележат вистинската ситуација. Дали и вие спаѓате во нив? :)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *