Top
Polozhbata-vo-koja-spiete-go-otkriva-vashiot-karakter-iLike-mk

Положбата во која спиете го открива вашиот карактер

BuzzFeed“ презентира уште едно интересно видео кое е само визуелизирање на тврдењето на научниците дека положбата во која спиете го одредува вашето расположение во текот на денот, а со тоа и вашиот карактер.

Погледнете го видеото. Можеби ќе се препознаете?! :)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *