Top
Како изгледаат 2.000 калории?

Погледнете како изгледаат 2.000 калории?

Препорачаниот број на калории за лица во раст и развој изнесува околу 2.700 на ден, но тој број кај средновечните луѓе е помал и се движи помеѓу 2.000 и 2.200 калории. Погледнете го ова 2-минутно видео кое ќе ви помогне за правилна комбинација на намирниците кои ги внесувате во вашиот организам во текот на еден ден.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *