Top
seks_zavisnici

Овните се вистински зависници од секс

Начинот на кој се додворуваат Овните не е ни малку тактичен, ниту романтичен и без никаков повод ќе му дадат до знаење на потенцијалниот партнер дека се заинтересирани за секс.

Кога ќе изгуби самоконтрола, Овенот се претвора во вистински проблем. Овните се зависници од секс. Тешко ја контролираат својата сексуална желба, па затоа не поднесуваат ни кратка апстиненција. Во таквиот период тие стануваат нервозни и избувливи, па затоа пронаоѓаат утеха во еротските магазини и порно филмовите, но понекогаш тие наместо да ги задоволат нивните страсти уште повеќе ги зголемуваат.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *