Top
sreka

Нешта кои треба да престанете да ги правите

Секој од нас сонува за исполнет, среќен живот. Но ако сакате среќен живот, постојат нешта кои треба да престанете да ги правите за значително да го подобрите квалитетот на вашиот живот.

• Престанете да се жалите
• Престанете да не се самоусовршувате и самонаградувате
• Престанете да се критикувате себеси
• Престанете да не ја планирате иднината
• Престанете да бидете зависни од мобилниот апарат
• Престанете да го штедите сонот
• Престанете да трошите пари за неважни ситници
• Престанете да го запоставувате своето тело
• Престанете да не ја напуштате комфорната средина
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>