Top
young businessman yells because he made a mistake on the compute

Нешта кои сите ги правиме без причина

Сите ние правиме нешта без одредена причина, и тоа додека сме сами или мислиме дека никој не нѐ гледа.

- Купуваме работи кои не ни требаат само да не изгледа дека сме влегле во продавница по кондоми.

- Се обидуваме да дофатиме работи со нога затоа што нѐ мрзи да се наведнеме.

- Не слушаме што ни зборуваат, но климнуваме со главата, се смееме и велиме „Да, да.“.

- Одиме по улица и ни текнува дека нешто сме заборавиле. Но пред да се свртиме се правиме дека сме видел нешто важно на телефонот.

- Исутраме нервоза на предмети, на пример на компјутер.

- Пееме кога сме сами во автомобил.

- Одиме така што нема да ги згазиме линиите на тротоарот.

- Проверуваме како изгледаме во лифт.

- Кликнуваме SAVE на документот и по неколку пати, за секој случај.

- Се шетаме по дома додека зборуваме на телефон.

- Го земаме телефонот за да видиме колку е саат. Неколку секунди подоцна сфаќаме дека не знаеме колку е саат.

- Бараме паркинг или одредена адреса додека возиме автомобил и секако намалуваме музика зошто мислиме дека тоа ќе ни помогне.

- Се запознаваме со некој и само минута подоцна веќе не му го знаеме името.

- Седиме во тоалет многу подолго од што е потребно и гледаме во телефонот.

- Правиме смешни гримаси пред огледало.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *