Top

Најубавите градини во светот

Не се потребни посебни зборови за да ги опишеме 10-те најубави градини во светот. Сигурно ќе Ви го одземат здивот и ќе посакате еден ден да посетите барем една од нив. Уживајте..

1.The Garden of Cosmic Speculation – Scotland


2.Keukenhof Gardens – The Neatherlands

3.Suan Nong Nooch – Thailand

4.Versailles – France

5.Jardim Botânico de Curitiba – Brazil

6.Butchart Gardens – Canada

7.Yuyuan Garden – China

8.Shalimar Garden – Pakistan

9.Minneapolis Sculpture Garden

10.Ryōan-ji – Japan


Facebook FAN page
5 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *