Top
Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

За жените вистински украс е косата т.е. фризурата, додека пак, за припадниците на посилниот тоа се брадата и мустаќите. Погледнете го Инстаграм портфолиото на Isaiah Webb, момчето кое е вистинска атракција каде и да се појави поради неговата несекојдневно оформена брада.

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет

Ова е најоткачената брада во цел свет


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *