Top
Devica

Најлошиот хороскопски знак

Откажувањето е нешто непознато за нив. Тие се точни и пресметани. Нивниот мозок е сличен на Близнаците, што не е чудно кога знаеме дека Меркур владее со нив. За разлика од Близнаците кои се луди и забавни, Девиците не знаат како да се забавуваат. Ако не објаснат сè како да не рекле ништо. Тие се силно навредени ако некој ги прекине. Најчесто се ужасно нервозни, умеат да го кренат тонот одеднаш, со викање да објаснат до крај се. Тие не дозволуваат да бидат прекинати. Тие не знаат како да живеат, тие одат на нереални патеки. Драматизираат и секоја работа ја вртат во нивна корист. Како им одговара така гледаат на работите. Контрадикторни се и самоуверени повеќе од дозволеното. Избегнувајте да влегувате во длабока дискусија со нив, оти на крај тешко се излегува. Умеат со саати да убедуваат дека белото е црно и црното бело. Девиците се најтешките карактери и најпресметливите љубовници и пријатели.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>