Top

Најдлабокиот базен во светот

Нуркањето во најдлабокиот базен во светот е вистинска подготовка пред нуркање во океан. Овој базен се наоѓа во Брисел, неговата длабочина изнесува 33 метри и е исполнет со 2,5 милиони литри нехлорирана топла вода.


30 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *