Top
Najchudni_mesta_za_seks_iLike_mk

Најчудни места за водење љубов

Љубовниот живот на италијаните е прилично зачинет и воопшто не им е чудно да направат отстапки од секојдневните можности, покажало последното истражување на тамошните научници.

Тие испитувале луѓе од 18 до 60 години, од кои 90% признале дека би сакале да го променат местото на кое водат љубов. Плажата и морето го одбрале 81% од нив, а дека сексот во лифт е добра идеја сметаат 79% од испитаниците.

Идејата за водење љубов во кабина на плажа прифатлива е за 72% од испитаниците, додека во кабините за пресоблекување во бутици или слични продавници би се одлучиле 58% од испитаниците.

Во тоалетите по кафулињата и рестораните без размислување би воделе љубов 51%, додека автомобилите и паркинг просторите повеќе не се актуелни, па и процентите се помали – околу 49%.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>