Top
На што сè е подготвен еден фотограф

На што сè е подготвен еден фотограф

Погледнете низ кој пат и ризик поминува францускиот фотограф Carlos Ayesta со цел да ги фотографира интересните објекти низ Париз, од саканиот агол. На овој начин ги фотографирал Ајфеловата кула, Центарот за индустриски развој и Министерството за одбрана.

Целта ми е да ги фотографирам најинтересните архитектонски достигнувања ширум светот, а притоа да ѝ пркосам на гравитацијата. Се надаевам овој мој сон ќе стане реалност!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>